真系每一次经过都会见到大排长龙😆今日终于试一试系咪真系咁值得排队😆饺子分7只或者10只,可以双拼,如果要转煎饺嘅话就加$2蚊,价钱来讲都算系平价恩物汤饺同煎饺都好大只,每一只饺子都好饱满好足料!汤饺嘅话会跟返个椰子海带鸡汤,强烈推荐!汤底非常鲜甜,好香椰子味,又有鸡汤嘅甜,饮晒都唔会好口渴,冇味精汤底嘅唔舒服!真材实料!今次分别试咗🍄香菇鲜肉同埋梅菜鲜肉嘅汤饺!两款饺都非常有惊喜!香菇鲜肉嘅香菇味好浓郁,应该有用到干冬菇同鲜冬菇,冬菇,唔会切得太碎,仲可以食到到冬菇嘅质感。梅菜鲜肉嘅梅菜都好足料,啖啖爽脆!煎饺方面嗌咗双拼,招牌嘅芝士粟米好香芝士味,但系又唔会有好滞好油腻嘅感觉,芝士份量控制得啱啱好👍🏻芫荽鲜肉饺就最啱芫荽控!因为出边系完全食唔到咁多芫荽嘅饺子😍每啖都有芫荽嘅香,啲芫荽又唔会烂晒,仲好爽口!👍🏻叫咗两个小食,好少见出边有凉拌藕丝,食落去嘅质感就好似乔头咁样,味道带酸辣,未食过嘅可以试吓。凉拌海蜇就麻油味偏重,唔算辣,食唔到大辣嘅都可以试下。整得嚟讲都系会回头饺子店,希望水准能够keep 到
真系每一次经过都会见到大排长龙😆
今日终于试一试系咪真系咁值得排队😆
今次分别试咗🍄香菇鲜肉同埋梅菜鲜肉嘅汤饺!
整得嚟讲都系会回头饺子店,希望水准能够keep 到
煎芝士粟米饺拼芫荽饺
香菇鲜肉汤饺