餐厅: 元気寿司 (港晶中心)
资讯:

2021-03-14 251 浏览
咁啱经过 ,走去元气食寿司, 门口冇乜人,但等了好耐。送朱古力才知道今日是白色情人节。 哈好多人等位,多数系一家大细,带小朋友嚟一流,因为佢哋都好钟意火车, 地方好宽敞 ,除了隔板,每枱仲隔两张凳。 而且无面对面嘅座位我觉得食得比较安心。 每枱都有洗手液, 不停洗手洗手洗手。老实讲元气嘅寿司质素唔算特别好食, 但胜在够多样化,仲有儿童餐 。 班小朋友好钟意用手机自己点餐 , 可以玩一餐 。我觉得佢个炸豆腐唔错, 所以上嚟推介下 。皮好脆绝对系亮点,个豆腐好滑,然后啲汁又唔会太咸,仲有几粒蘑菇, 上面有姜蓉 ,好夹咸咸的汁 ,都系16蚊真系好抵食。。
咁啱经过 ,走去元气食寿司, 门口冇乜人,但等了好耐。

送朱古力才知道今日是白色情人节。 哈

炸豆腐
炸豆腐