2020-08-13 204 浏览
☝🏻第一次食每人消费近$1000嘅餐厅,物超所值!餐厅环境好舒服,灯光柔和、木枱木凳、周围都系精致嘅摆设,做到居酒屋个种世外桃源嘅感觉。👆🏻呢碟冲绳苦瓜片系朋友推介一定要食!本身唔系特别好苦瓜都有啲担心,点知真系好好食,苦瓜食落口一啲都唔苦仲好甘甜,个炸粉够薄够脆好有口感,加埋啲柴鱼片喺面,层次感十足,够爽口,送酒一流!😋👆🏻刺身拼盘系一定要食,全部都好新鲜,入口即溶咁,一啲都无雪藏味,无可挑剔!尤其个海胆,鲜甜到想追加。同埋个Wasabi都系即磨嘅。👍🏻👍🏻唔好睇呢啲拼盘好似唔系好多咁,我哋两个人食,净系食呢set已经好饱。🤣👆🏻另外都叫咗宫崎牛,5成熟岩岩好,入口即溶,正!同埋个牛舌串烧,呢个就无乜特别。呢度嘅串烧选择唔算多,但我觉得呢度正系食刺身已经好满足。💖推介

冲绳苦瓜片

刺身拼盘