2024-09-11 962 浏览
服务态度好好,原本订咗12点,但因为要开会迟咗,打去想问张枱仲留唔留到嘅时候,餐厅嘅人员态度非常热情同友善咁回应佢会留张枱俾我。去到嘅时候每个接待嘅侍应都好有礼貌,虽然上菜时间比原定耐咗少少。但侍应们都好醒目同埋好照顾我哋感受,会嚟我哋张枱话俾我哋听啲嘢食会好快送上嚟,唔会令到我哋觉得好似喺度觉得斋等冇人理我哋咁。嘢食嘅味道唔错,摆盘好睇,湾仔lunch set 质素嚟讲几抵食。我喺OpenRice订嘅时候剔咗生日,估唔到上甜品嘅时候餐厅写咗Happy birthday,呢个系我哋真系冇谂过,好有心,侍应们仲走埋黎唱生日歌,主动帮我哋影相,仲有即影即有送返俾我哋。已经好少遇到餐厅咁主动又咁有心去提供服务,推介。

已经好少遇到餐厅咁主动又咁有心去提供服务,推介。
2024-09-11
庆祝纪念