2024-12-07 325 浏览
秋冬食呢间大排档就啱晒,上年夏天嚟过,呢个市政中心虽然风扇开足,但冇冷气,加上食镬气小炒感觉系有少少热,但系嘢食好食就补返数除咗单点小炒,推出咗个$288任食放题,白饭汽水啤酒都任饮任食。人头每转可以叫两碟,都算好宽松,不过当然唔好浪费食物,但tricky位系无论几多人佢都系俾例牌份量,如果小人未必试到好多款,多人嘅话就正!我哋试咗几款都唔错,豉油皇新鲜鹅肠分量十足,鹅肠爽弹嫩滑易入口。浓汤海味杂菜煲有鱿鱼同虾干,仲有多款蔬菜好鲜甜。海盐香煎雪花和牛粒系睇咗人哋嘅食评一早谂定要食,果然嫩滑多汁,少少盐吊出鲜味。虾干银鱼蒸肉青啲猪肉肥肥地,有咸香银鱼仔,就咁食都唔会太咸