餐厅: 雅 ‧悠蔬食
资讯:

最近想食健康啲 就想同我亲爱嘅老公 我哋大家一齐多啲食蔬菜 今晚接完我最爱嘅老公放工之后拣咗呢间食素菜嘅餐厅 Leisurely Veggie 地点好方便呀 都好近地铁站 好容易揾 入到去 感觉好蝉 好放松舒服 唔好以为食素就会好斋好闷 呢度嘅餐牌有好多种 有沙律/热食嘅素菜, 中餐素菜等等今日拣咗个套餐 都觉得几抵食 首先有两款前菜 日本黑豆亚塔紫黑木耳 未食过阿塔子 都记得意 一粒晶莹通透烟烟靭靭 酸酸妹妹 真系好开胃 麻将沙姜豆丝粉皮 个麻酱配粉皮都好夹好开胃 香芒果牛油果手卷 紫菜好脆 牛油果配芒果真系好夹 亦都酸酸甜甜好开胃 主菜点咗焗千层面热辣辣 份量好多够晒饱肚有 大啡菇 蕃茄 等等非常健康甜品 紫薯千层糕烟烟韧韧 唔算好甜 好味呢一个晚餐嘅总结真系好正 呢一餐素菜好丰富之如 亦都好好味 感觉好健康

今日拣咗个套餐 都觉得几抵食 首先有两款前菜

日本黑豆亚塔紫黑木耳