2021-08-12
Cuisine crab net roll & Japanese one-but cheese 蟹钳肉网卷配日本一口芝士🧀🦀 $68呢个小食拼盘嘅摆盘好靓呀✨个人认为一口芝士唔错,芝士嘅味道超级浓郁,劲creamy !而蟹钳肉卷有少少似炸软壳蟹喺入边咁样🫔,好考功夫Baked oyster with cheese 🫕🦪 香浓芝士焗蚝 $78 焗蚝上面有超级多芝士,好满足呀😌个底仲有啲健康嘅薯蓉,个小食就咁样已经饱饱地,个卖相仲几好打卡都靓㗎📸Okonomiyaki on triple cheese 🍕和风大阪烧配三重芝士 $138呢款Pizza系餐厅嘅招牌菜,个薄饼嘅底系薄批焗到超级脆卜卜👍🏻虽然大阪烧酱比较多整体味道有少少咸,不过上面嘅海鲜料都好足,好似有墨鱼🦑、蟹柳、满满嘅芝士😍,值得推介Spanish seafood rice with turmeric 姜黄西班牙海鲜焗饭 🍛 $138姜黄同西班牙海鲜饭一齐食真系第一次,几特别好有fusion感觉 😹 虽然我个人唔系姜嘅爱好者,但都几健康啊!🇧🇷 Brazil Santos coffee 巴西山度士咖啡☕️ $28咖啡嘅味道甘滑、
蟹钳肉网卷配日本一口芝士🧀🦀 $68
Baked oyster with cheese 🫕🦪
香浓芝士焗蚝 $78
和风大阪烧配三重芝士 $138
姜黄西班牙海鲜焗饭 🍛 $138
🇧🇷 Brazil Santos coffee
巴西山度士咖啡☕️ $28
咖啡嘅味道甘滑、顺口,虽然有少少苦涩味,但系冇乜酸味,个人唔钟意fruity 咖啡,个咖啡杯同埋垫仲好有特色