2021-04-18 594 浏览
不嬲都系烧鹅大王嘅拥趸。第一次去食嘅时候,见到个价钱牌会吓亲,因为都偏贵。但系当碟饭嚟到见到个份量𠮶阵,再食埋啲烧味,就觉得一啲都唔贵,对得住个价钱。你都识有两个贴士俾大家。第一,记得要嗌一碟,唔好话一碗。皆因价钱就争少少,烧味嘅份量亦都会有少少唔同。第二,如果你系多个一个人嚟食,各自嗌两个单数烦,再互相share,会平啲啲。叉烧饭照旧都系嗌肥叉饭,已上碟嘅都偏瘦,不过就有㶶边,算佢啦。今次叉烧质素好好,够香够甜,非常不错,而且摆碟亦都唔差。烧鹅饭正!今次有烧鹅髀食!烧鹅嘅质素,肥瘦均匀个皮仲系脆㗎。份量一如既往嘅多,烧鹅亦一如既往嘅好味,以呢个价钱食到呢个质素绝对超值。点解标题会话系撞手神,自己意味下啦,哈哈!

你都识有两个贴士俾大家。

叉烧饭

烧鹅饭

点解标题会话系撞手神,自己意味下啦,哈哈!
2021-04-18
用餐时段