2022-08-27 215 浏览
沙田店面积宽阔环境靓,有大量二人、四人卡位,坐得舒服,台同台之间唔会好迫,最重要系上菜快食多几转。--牛肉海鲜同台式小食用QR code落单,出面自助区攞酱料、卤肉饭、 台湾面 丸类 同蔬菜,仲有饮品,选择多。----今次叫左极上和牛吃到饱 果八款汤底我就拣左素汤,汤底清甜,大量娃娃菜、 桃胶 、金针菇、红枣,想食真d m5和牛的真味🥰🥰 素汤就最啱-极上和牛吃到饱 选择唔少,不过我就主打澳洲和牛M5牛肩卷同十胜豚肉,其他仲有上腹牛五花,安格斯牛板腱、安格斯牛小排等等。-主打的澳洲和牛M5牛肩卷, 放喺水几秒已经食得 ,油脂分布平均而且牛味香浓,-另外随餐仲有和牛牛丸,牛味突出又弹牙,超想有得encore ~另外仲有都其他靓牛,手切封门柳肉汁丰富,多吃几碟十胜豚肉已经可以回本,食落嫰口,甚有惊喜。-海鲜方面,脆肉鲩鱼腩、沙白、鲜甜海虾都有得拣,脆肉鲩鱼腩够爽脆,沙白无沙。浆类都好出色,海鲜浆同鲷鱼浆啖啖都有墨鱼粒,爽口Q弹!而不得不食的私房鸭血鲜嫩滑有口感。-随餐仲附有Movenpick 或Häagen-Dazs雪糕,大满足。-唔好唔记得叫埋「拨云雾见蓬莱仙岛Hazy IPA」劲易入口

沙田店面积宽阔环境靓,

今次叫左极上和牛吃到饱

极上和牛吃到饱

海鲜方面,脆肉鲩鱼腩、沙白、鲜甜海虾都有得拣,
脆肉鲩鱼腩够爽脆,沙白无沙。

浆类都好出色,海鲜浆同鲷鱼浆啖啖都有墨鱼粒,爽口Q弹!

而不得不食的私房鸭血鲜嫩滑有口感。

唔好唔记得叫埋「拨云雾见蓬莱仙岛Hazy IPA」劲易入口,
带有凤梨、西柚、柠檬等等 橘子 水果嘅浓郁香气,入口酸甜清香, 之后先带微苦 ,爽死了😍😍