2016-05-03 2083 浏览
第一次打食评就系呢间餐厅喇!本身唔系第一次帮衬,但今日路过比较时间松动又决定入黎坐下!价钱都几吸引入面系黄色灯,感觉好舒服温暖。而且一个场坐16个位,坐得舒服。首先其实黎左个餐汤,忌廉粟米汤,不过略水无咩味。。。如果可以浓点就好!不过多士好脆好香好好食!挂住食,相都无影。叫左个青口意大利饭。个饭好creamy, 有咬口!青口既味道唔差仲几足料!一碟细细既意大利饭已经有3-4只青口,另加一点鱿鱼之类.. 青椒味几重,个人觉得个combination几新鲜,但如果有人唔喜欢青椒味就自己谂喇!随餐送甜品(应该多数系雪糕)都几甜,唔识分佢系自唔自家制喇!我放入杯咖啡度可以唔落糖😂讲咁耐最欣赏呢间餐厅系提倡老有所为架!唔怪得serve我既全部都有少少年纪^_^ 但服务真系好好!好亲切又有礼貌,而且我真系一食完最后一啖放低餐具,个伯伯就过黎帮我收,再上下一碟!$65蚊有呢个服务质素真系超值!(无加一呀!)

第一次打食评就系呢间餐厅喇!

(无加一呀!)
2016-05-03