2017-04-13 681 浏览
见过食评话呢间野服务差,但我不嬲都唔信食评,反而信朋友介绍,我朋友话呢度野食水准高,特别系啤酒好饮,咁我就试试啦!1. 讲环境有个音响舞台,每晚有现场乐手唱下歌,唔嘈木结他setting,主要广东歌,全场满座,特别歌手唱生日歌时,全场客人都会一齐拍手送祝福俾寿星仔,生日果个应该几开心。座位唔算宽敞,但系气氛好,咩都值。2. 讲食物一个字:正!估唔到旺角有呢种质素餐厅,价钱唔算平,但质素绝对值回票价,对食物有要求又唔想去酒店食,呢度野食应该满足到你!我地order了-芝士龙虾,芝士好香,龙虾肉算多,但食完好想叫多份-猪肋骨,有两种味拣,我地拣左双拼,食晒两只味,个人比较喜欢原味-啤酒青口,个汁煮得唔错,好浓味,唔太咸,睇过之前食评话青口细只,我想平反一下,蓝青口系细只但肥的,我谂有部份人思想停留系大大只果种青口度,大只反而系cheap野,大家要长长知识了。-芝士飞鱼籽烟三文鱼沙律,好好味,有和风感觉,仲有好多烟三文鱼,一d都唔悭料。3. 讲饮品有好多款手工啤、cocktail拣。起初以为女仔通常钟意饮cocktail,但呢度9成女仔都系饮啤酒,一望原来有水果味手工啤,唔怪得女仔钟意,而我

1. 讲环境

2. 讲食物

我地order了

-芝士龙虾,芝士好香,龙虾肉算多,但食完好想叫多份

3. 讲饮品

有好多款手工啤、cocktail拣。起初以为女仔通常钟意饮cocktail,但呢度9成女仔都系饮啤酒,一望原来有水果味手工啤,唔怪得女仔钟意,而我堂堂男子汉,当然要饮黑啤,呢度既黑啤味道好浓厚,出面街未饮过!

4. 讲服务

全场座满,你举手叫人要有技巧,首先要同侍应来个眼神接触,然后先举高手,命中率百份百。服务态度良好,会问下客人意见,笑容亲切。
2017-04-10
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐优惠
优惠券