餐厅: Amitie Kitchen
资讯:

2024-09-24 792 浏览
话说厚福街一向都系高质餐厅嘅集中地有日局长友人诚邀局长去一间隐世高质西餐厅话系前酒店主厨主理 一定要试咁话WO咁局长一于试试佢一入到去个BAR枱位又几有格调 即刻加左分完全系啱DATING既餐厅其实一定叫餐最稳阵同最抵食既但因为局长有其他盘算 所以决定系散叫!叫完乜都未上就自动自觉上左份餐包全!部!都!非!常!高!质!全部面包都只可以讲系平时系5星级酒店食到果只质素要松软有松软 要有轫度有轫度 要有麦香味有麦香味唔止牛油亦都有配埋果酱 令到我想问佢叫多盘餐包食哩一盘餐包绝对唔会令到浪费QUOTA首先叫左一份牛肉他他好重既牛味 如果我无估错佢系用左牛赤身想做捞埋蛋黄 成件事浓缩+升华左 值得一试然后另一个前菜叫左一份猪手配沙津咸咸香香咁配上劲爽脆嘅沙律菜唔会好似普通沙律咁HEA 可以试到多D厨艺同诚意由于前菜已经有一道牛他他所以主菜决定叫猪猪既熟度系仅仅熟 入口极之软滑系有种滑到以为自己食紧牛既错觉而且果只肉香味同肉汁系完全无挑衅绝对系一份唔输于牛扒既猪扒非常高分主食叫左意大利饭 松露味超香而且唔系停留系表面 系每一啖饭都有好食!结尾用一道甜品 朱古力金宝收尾讲真你见到相都知好食 唔需要
话说厚福街一向都系高质餐厅嘅集中地
有日局长友人诚邀局长去一间隐世高质西餐厅
话系前酒店主厨主理 一定要试咁话WO
咁局长一于试试佢

一入到去个BAR枱位又几有格调 即刻加左分
完全系啱DATING既餐厅

其实一定叫餐最稳阵同最抵食既
但因为局长有其他盘算 所以决定系散叫!
bread
叫完乜都未上就自动自觉上左份餐包
全!部!都!非!常!高!质!
全部面包都只可以讲系平时系5星级酒店食到果只质素

好食!
朱古力金宝
结尾用一道甜品 朱古力金宝收尾
讲真你见到相都知好食 唔需要局长多讲
我只会讲系必定要叫 七八十蚊一份 唔食你损失!
DRINKS
2024-07-31