2023-10-24 974 浏览
第二次食呢间边炉!上菜速度好快㖞! 90分钟午市放题时间真系唔系好够!早30分钟佢就会last order,咁我哋好难遇到其实同埋好快就会过咗一个钟,等埋开炉整嘢拎嘢等佢滚,嗌咗两转已经要落order最后!佢上菜嘅速度好快,每一件食物除咗肉类牛肉即系,你点一份就会比两件,好似醉鸡件,一份就两嚿,牛肚一份都系两片!牛肚好好味呀,我哋嗌咗四份total出面有好多蔬菜拎,都几新鲜!养生汤底其实系有啲杂菜少少药材,但系唔系好食得出药材味整体质素唔错!好在临尾去厕所见到有个雪糕柜,唔系真系唔知有得食!不过最后冇时间佢真系准时叫你走!拎咗杯雪糕食两啖就走啦!有个牛大人代理咗嘅一杯杯雪糕香芋味几好味㖞😍🤗埋单$188 +1一位

埋单$188 +1一位
午餐