2023-04-13
FLAMES 🍖🍽是日餐汤🥣 $48我哋今日嘅餐汤系黑松露蘑菇汤,呢度嘅蘑菇汤真系用新鲜蘑菇打成蓉,啖啖真材实料,所以味道非常之浓郁!🤤🤤再配埋香浓嘅黑松露,简直就系冇得输嘅配搭!💓💓下次大家去食嘅时候,如果餐厅都系提供呢一个餐汤,都推介大家试吓!烧大虾三文鱼籽龙虾汁扁意粉 🦐$158呢一个龙虾汁扁意粉嘅龙虾汁非常浓厚,食得出佢有用虾壳打碎造成酱汁,所以成碟意粉都非常重虾味!🦐🦐🦐烧大虾真系非常大只,肉质厚实啖啖肉,会配特制嘅三文鱼子,令到烧大虾嘅层次更上一层楼!推介💓💓👍🏻👍🏻新鲜黑松露蘑菇薄饼 🍕$168呢一个Pizza系由蘑菇🍄、新鲜黑松鑫片🤎、意大利奶酪芝士🧀、忌廉🥛同埋马苏里拉芝士🧀组成!听到都feel到好食🤤🤤芝士味非常浓厚,馅料方面非常足料,黑松鑫片仲散发住独特嘅香味💓至于Pizza嘅包就做到非常松软,成个Pizza整体都好好食😍😍自家制甜品 🍰🧁$78我哋呢一日去到甜品一共有三款,分别系朱古力、Oreo、同埋柠檬批!我哋就拣咗朱古力味蛋糕🍫蛋糕底层嘅朱古力味非常浓郁,配埋碟上面嘅装饰坚果同埋生果,中和返成个蛋糕既甜味,令到成件事恰到好处💓
是日餐汤🥣 $48
烧大虾三文鱼籽龙虾汁扁意粉 🦐$158