2024-10-14 346 浏览
想同朋友打边爈聚会但又唔想受时间限制住,锅霸真系最适合不过,见佢开张5周年做紧时间自主优惠,可以选择任饮任食120分钟,或者+$40转无限时,够晒弹性👍🏻同埋佢有3个价位嘅肉类套餐选择,今次我地拣咗第一级嘅Prime Grade牛肩胛肉及西班牙无激素猪肉片吃到饱套餐,无限时$313/每位,食极都食唔完😝枱面空间够晒阔落,仲有架手推车仔放配料,食得够舒服😄自助酱料区饮品区,冷暖饮品都有提供,最中意饮呢到嘅乌梅山楂茶,极力推荐🤩入座后会先送上凉拌小食,等火锅野食到之前开一开胃仲有盐酥鸡同花枝丸,一共有4款口味嘅调味粉可以拣,倒入纸袋里面再SHAKE匀黎食就更加香口滋味😋汤底方面,我地加左$48转做鸳鸯锅,一次过满足两种口味。椰子鸡锅清甜椰香味十足,胡椒猪肚鸡锅浓郁胡椒香,啖啖都暖胃😉汤底里面D鸡件入味兼嫩滑😋虽然今次拣左食最经济嘅套餐,但肉类一D都唔输蚀,Prime肥牛片脂香四溢,无激素猪肉片肉质鲜嫩,健康又美味🤤最重要系再ENCORE D肉一样咁靓打边炉少不了快靓正嘅炸物,炸鱼皮同响铃卷,炸得够脆又香口海鲜方面,墨鱼仔同脆骨腩弹牙得黎鲜甜,海虾劲生猛,仲识郁的,肉质当然鲜嫩😝是日精选海鲜
枱面空间够晒阔落,仲有架手推车仔放配料,食得够舒服😄
自助酱料区
冷泡桂花乌龙茶, 乌梅山楂茶
凉拌小食
入座后会先送上凉拌小食,等火锅野食到之前开一开胃
盐酥鸡, 花枝丸
仲有盐酥鸡花枝丸,一共有4款口味嘅调味粉可以拣,倒入纸袋里面再SHAKE匀黎食就更加香口滋味😋
椰子鸡锅, 胡椒猪肚鸡锅
Prime肥牛片, 无激素猪肉片

打边炉少不了快靓正嘅炸物,炸鱼皮响铃卷,炸得够脆又香口
海虾, 是日精选海鲜, 墨鱼仔
海鲜方面,墨鱼仔脆骨腩弹牙得黎鲜甜,海虾劲生猛,仲识郁的,肉质当然鲜嫩😝是日精选海鲜系沙白,鲜甜无沙👍🏻

火锅配料多到你拣唔晒,手工墨鱼丸手工梅菜猪肉丸手工黑松露墨鱼滑呢D佢自家制几出色😋足八吋长蟹棒够大条,台湾鸭血、爆酱浓芝牛丸鱼皮饺呢几款我都几推荐😉
台湾鸭血, 蕃茄, 白萝卜. 粟米, 鲜莴笋
蔬菜方面,叫左杂菇拼盘蕃茄白萝卜粟米鲜莴笋,食得太多肉类海鲜,嚟啲新鲜蔬菜调剂下😆
Movenpick薄荷朱古力雪糕, 雀巢KitKat朱古力脆皮雪糕
最后甜品就一人一件,分别拣左Movenpick薄荷朱古力雪糕雀巢KitKat朱古力脆皮雪糕。薄荷朱古力雪糕清凉爽口,KitKat朱古力味几有层次,圆满完结今餐🥰

无时间限制嘅约束,可以放慢心情黎同朋友聚会,享受呢餐丰富嘅火锅,而且食物绝对系水准之上,值得推荐😎见佢仲有PROMO拣第二级别套餐,每四位额外送多一碟价值$168既手切安格斯PRIME GRADE牛肉,或者第三个级别牛肉套餐,每两位就送多一碟价值$168既手切安格斯PRIME GRADE牛肉,下次要拣呢D套餐先得🤩
补MENU
2024-10-09