2024-02-21
小编就冇咩厨艺天份嘅,所以就join左一个小朋友嘅蛋糕课程😂😂😂同我朋友庆祝生日🤭小编拣咗对小朋友有四粒星程度嘅甜美夏洛特蛋糕🎂炑八蛋糕课程同坊间烘焙坊有啲唔同,坊间嘅烘焙坊大多都系比段影片嚟睇,你就跟着做。炑八亲子餐厅就会有个导师带着你去做呢个蛋糕,有啲咩唔明可以即刻问,导师亦都会根据你嘅进程提供适当协助😇😇所以好轻松嘅当日导师非常友善,同我哋有倾有讲,而且个蛋糕真系唔算好难整,系一个好愉快嘅烘焙经验🤗小编都推介炑八亲子餐厅俾所有家长同小朋友,因为整蛋糕唔难,仲有专人帮你预备埋份量同洗埋野。小朋友去整完蛋糕,仲可以去室内游乐场玩,对于家长嚟讲又轻松好多,小朋友有地方放电之余又可以满足到佢地整野食又可以玩玩玩🤭🤭