2024-07-26 107 浏览
今日带住小朋友去开九龙城,晚餐揾食上网见到呢间都几多好评,同埋有个地方畀小朋友玩,所以就去试下。一嚟就去试佢嘅花胶鸡脚冬瓜汤底,花胶大概手指公咁大嘅size,都算有啲厚度,另外仲有啲红枣,鸡脚,同埋猪骨煲,未开始打边炉之前饮咗佢啖汤,几清甜,我个小朋友仲追住饮😂我哋叫咗一份贡丸、一份鲜虾饺。贡丸佢地来货几好,味道够,又实净。鲜虾饺外皮系类似鱼皮饺咁,细细只一啖,皮爽身,虾滑有虾味,呢个几唔错。重点当然系个海鲜盛合,有好多款唔同嘅海鲜,特别要赞下个蛏子同沙白无沙,够鲜味。大部分海鲜有2件都合理,但沙白蚬其实可以再大方少少😝得两粒唔太够喉🤣我觉得最值得赞赏嘅就系佢中间嘅位置嘅儿童游乐区,里面有大概10座厨房玩具,仲有好多唔同嘅配件,小朋友一入到去已经急不及待要除鞋冲入去玩,我都跟埋入去一齐玩,发现啲玩具都好干净,唔会话一浸味或者有好尘、头发之类。细问之下,职员话佢哋每日都会用漂水1:99清洁,所以放心比小朋友玩。而个游戏区喺正餐厅中间,父母一路食嘢可以望到自己小朋友,小朋友放电之余父母亦都可以安心咁食嘢,呢个系呢间舖头嘅一大亮点,我觉得亦都系老细好细心之处,佢应该都有小朋友哈哈😂,大家如果

我觉得最值得赞赏嘅就系佢中间嘅位置嘅儿童游乐区,里面有大概10座厨房玩具,仲有好多唔同嘅配件,小朋友一入到去已经急不及待要除鞋冲入去玩,我都跟埋入去一齐玩,发现啲玩具都好干净,唔会话一浸味或者有好尘、头发之类。细问之下,职员话佢哋每日都会用漂水1:99清洁,所以放心比小朋友玩。而个游戏区喺正餐厅中间,父母一路食嘢可以望到自己小朋友,小朋友放电之余父母亦都可以安心咁食嘢,呢个系呢间舖头嘅一大亮点,我觉得亦都系老细好细心之处,佢应该都有小朋友哈哈😂,大家如果去开九龙城,又带住小朋友,推介大家试下。