2022-07-03 67 浏览
火锅放题食得多,有时来来去去都系牛肉都几闷,今次揾到呢间竟然系以活海鲜做主打嘅日式火锅放题!平时我都好钟意食海鲜,所以book完位都相当期待!入到去餐厅都几大,装修好似忍者屋咁几特别好有日本feel,而且空间感十足 ,坐得好舒服。我地当日拣咗「上忍之卷」,牛肉方面比低一级果个餐多咗日本 A5藤彩和牛同埋和牛上脑。牛肉质素真系几高,全部都油花满怖,劲靓!两款和牛都入口即化!牛舌都好令人有惊喜,佢系长条型一大片!唔似出面果啲细细块咁,食落又够爽弹,满足!自助区有个鱼缸,可以自己夹海鲜。估唔到任食嘅海鲜都咁大只,只只都劲生猛!我地夹咗好多海鲜,劲兴奋!赖尿虾、虾、鲍鱼、蚬、螺等等。我最爱赖尿虾,夹咗好多只!真心好大只又啖啖肉,好鲜甜!鲍鱼好厚肉,虾肉好弹牙,yummy yummy ~自助区仲有唔少火锅配料,基本上平时火锅放题食到嘅都有。2位嚟食仲送只龙虾,又系好新鲜,龙虾肉超弹牙!刺身方面都有唔少款式,厚度适中,质素都唔错!除咗汽水,仲有几款生啤都任饮,可以自己斟,放题嚟讲任饮生啤都算几少见炸物方面点咗几次榴连炸弹同埋芝士年糕,我嘅最爱,全部都流心架,正呀!另外都仲有啲小食,只点咗呢款酱油虾
火锅放题食得多,有时来来去去都系牛肉都几闷,
今次揾到呢间竟然系以活海鲜做主打嘅日式火锅放题
平时我都好钟意食海鲜,所以book完位都相当期待!

入到去餐厅都几大,装修好似忍者屋咁几特别
好有日本feel,而且空间感十足 ,坐得好舒服。

牛肉质素真系几高,全部都油花满怖,劲靓!
两款和牛都入口即化!

牛舌都好令人有惊喜,佢系长条型一大片!
唔似出面果啲细细块咁,食落又够爽弹,满足!

自助区有个鱼缸,可以自己夹海鲜。
估唔到任食嘅海鲜都咁大只,只只都劲生猛!

我地夹咗好多海鲜,劲兴奋!
赖尿虾、虾、鲍鱼、蚬、螺等等。
我最爱赖尿虾,夹咗好多只!
真心好大只又啖啖肉,好鲜甜!
鲍鱼好厚肉,虾肉好弹牙,yummy yummy ~

自助区仲有唔少火锅配料,基本上平时火锅放题食到嘅都有。

2位嚟食仲送只龙虾,又系好新鲜,龙虾肉超弹牙!

刺身方面都有唔少款式,厚度适中,质素都唔错!

另外都仲有啲小食,只点咗呢款酱油虾,味道不错。

食到后期落菜,吸哂啲海鲜精华,鲜味十足。

最后已经太饱,但都食咗两位哈根大师为今餐画上完美嘅句号。

整体环境好舒服,食物质素高,系难得嘅高级放题!而且食物种类多,店员好有礼貌,用餐非常愉快,推介!