环境舒适🌟甜品同样出色😍‼️〰️〰️〰️〰️〰️✨首先坐低一阵就会上餐前面包,面食落外脆内软,配上𝚙𝚎𝚜𝚝𝚘 𝚜𝚊𝚞𝚌𝚎既味道好香浓,好食!👍🏻✨烧鸭沙律既外层炸皮好脆口,装住鸭肉、青瓜、萝卜丝等配料,再加埋甜面酱,好清新开胃!👍🏻✨主菜味道正常,但黑毛猪食落有啲干,肉质唔够嫩滑,口感较一般🤭✨甜品就真系唔会失望😚又出现我好中意既玫瑰花果酱🌹配埋慕丝蛋糕食味道更丰富😋~另外香蕉布甸好有惊喜😍香蕉味道非常浓厚,好滑好𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢,甜而不腻❤️𝚢𝚞𝚖𝚢𝚞𝚖♡︎~✋🏻提前已𝚋𝚘𝚘𝚔定位同𝚛𝚎𝚚𝚞𝚎𝚜𝚝安排坐窗口位,可能过左暑假而且系平日黎食,人数较少,所以整体环境十分舒适💯𝙰𝙿𝙿𝙴𝚃𝙸𝚂𝙴𝚁- 烧鸭沙律𝙼𝙰𝙸𝙽 𝙲𝙾𝚄𝚁𝚂𝙴- 西班牙黑毛猪配巴马火腿烩洋薏米𝙳𝙴𝚂𝚂𝙴𝚁𝚃- 柠檬香草慕丝蛋糕配玫瑰花果酱- 奶油焦糖香蕉布甸
环境舒适🌟甜品同样出色😍‼️
〰️〰️〰️〰️〰️