2021-08-22
话说呢间位于深水埗嘅咖啡厅开张之后已经好多人介绍过,听闻除咗精品咖啡出色之外甜品同主食都唔错,今次趁着同朋友来开深水埗买嘢决定去试吓,Cafe有两层,地方唔算好大不过都可以坐得好舒服,另外亦有多个打卡位,整体都唔错㗎☺️_🥩生酮草饲牛扒全日早餐 $180 食材非常丰富,有10安士草饲牛扒、炒滑蛋、🥬沙律菜、🍅番茄、🥑牛油果、🍄杂菌! 小编觉得个牛扒有惊喜,煮得刚刚好肉味香浓,另外蕃茄仔都非常清甜,黑松露炒蛋够滑🍅海虾意大利面配自家制蕃茄酱 $88海虾够弹牙,意粉软硬度刚刚好,配上蕃茄酱甜甜酸酸好开胃🥞顺流热松饼 $138 见到好多人都有叫呢个甜品,即叫即制的热松饼口感丰富,配上冰冻雪糕、🍓莓果、果仁、🍯蜂蜜,食落去有种冰火相融嘅感觉🍍凤梨特饮 $48 有冇朋友仔同小编一样钟意食菠萝呢,成杯饮品非常清新,不会太甜!大量新鲜凤梨煮成的凤梨酱加入姜汁汽水,配埋凤梨片干夏日炎炎饮番杯真系透心凉Latte 拉花几靓,咖啡味浓郁,奶香幼滑
_
🥩生酮草饲牛扒全日早餐 $180
🍅海虾意大利面配自家制蕃茄酱 $88
海虾够弹牙,意粉软硬度刚刚好,配上蕃茄酱甜甜酸酸好开胃
🥞顺流热松饼 $138
🍍凤梨特饮 $48
Latte 拉花几靓,咖啡味浓郁,奶香幼滑