2021-09-22
呢排冰室真系愈开愈多 食物种类较多所以我都好钟意去冰室食嘢 呢间冰室嘅环境够晒光猛 主色调系Tiffany blue真系够晒casual 真系好吸引到我行入去试吓😂今日唔系太肚饿又见佢份炼奶丹麦多士好吸引 所以嗌咗两份常餐试吓😗 本身友人想试个生滚鲜牛肉猪润双拼公仔面 点知可能放工太晏 所以猪润已经卖晒🥺 结果嗌咗一份招牌沙茶牛肉面同埋瑞士鸡翼捞公仔面 点知瑞士鸡翼又卖晒 就变咗瑞士鸡髀🍗 其实转咗瑞士鸡髀都几好啊 瑞士鸡髀size竟然大过一只手掌🖐️ 本身好怕食捞面 因为出边啲餐厅成日煮得太林🤮 但系呢间嘅捞公仔面真系啱啱好 而招牌沙茶牛肉面 味道都几惹味 牛肉唔会太韧 而酱料又唔会太咸🐮 都几啱我口味炼奶丹麦多士好脆口 加埋炼奶虽然好邪恶 但真系好好食😋 3.6牛乳炒蛋都唔错 半生熟咁几creamy饮品方面 我地嗌咗冻柠茶同埋冻奶茶走甜多奶 咁刁钻嘅饮品 但餐厅都可以完全跟足要求 真系抵赞👍🏻