2018-09-02 139 浏览
少女之香槟 + 1件芝士蛋糕 $68.系k11附近返工既我有一日路过见到luna cafe推出左新既情侣set♥️ dry到爆既我忍唔住入去试下佢究竟食完会有几sweet🤣.少女set 佢会提供一杯无酒精既香槟 又可以试下 luna cafe好出名既北海道芝士蛋糕😊 卖相好靓好有心思 ..芝士蛋糕好香滑 口感软绵 芝士味都几浓 但又会食到少少既奶味 件蛋糕真系超好食😋😋😋 配埋哩个香槟同frd系度吹下水都几enjoy.份量唔太多 可以当饭前饭后甜品呢 食完少女心即刻返晒黎😛😛😛😛竹鹤17年威士忌朱古力 配 咖啡 $98.成日去日本d朋友都叫我望下哩只竹鹤17年既酒 但我次次都见唔到😅估唔到系luna cafe竟然试到哩个有$都未必买到既味道🤣🤣🤣🤣.哩个set系专为男士而设 粒朱古力酒味其实几浓列 一啖咬落去有少少”那那”地既感觉 其实本身竹鹤17年既价钱颇高 成$2000 枝 果然系有返咁上下质素😛😛😛😛.其实粒朱古力都几好食 加埋杯咖啡应该几饱下 哩个情侣set其实都岩同朋友一齐分享 都一样咁sweet♥️
少女之香槟 + 1件芝士蛋糕 $68

竹鹤17年威士忌朱古力 配 咖啡 $98