终于买左黎试啦😍‼️ 仲系屋企搞出一个笑话...话说我系厅开黎食,黑松露味劲到系厨房煮紧𩠌既呀妈都闻到😂 佢一度以为溜煤气!! 好紧张咁出厅问我闻唔闻到,点知见到我系度食紧 Aroma Truffle既黑松露薯片~~除左怪我吓亲佢,当然仲怪我唔等埋佢就开黎食啦~~黑松露原味、巴马臣芝士薯片 $69/包一开包装好浓既黑松味涌出嚟,真心成个厅都充满住香味!! 薯片厚度适中,波浪纹既设计令到口感更好,表面仲可以痴更多调味粉😍有别于一般薯片多数都会好重油益味,但Aroma Truffle既薯片系用高级橄榄油制造,相对地健康好多👍 薯仔味真心好浓,食完原味再食巴马臣芝士味,会觉得味道再浓得多~~Parmesan Cheese真系好香呀!! 黑松露同芝士永远都系最佳拍档~~黑松露控真心不能错过!! PS 系意大利买过更贵既黑松露薯片都无 Aroma Truffle既咁好食,坐十几个钟飞机拎番黎真心失望!! 老公都话未食过咁好食既黑松露薯片,发现左依间好野,实在太开心~~

黑松露原味、巴马臣芝士薯片 $69/包

黑松露原味、巴马臣芝士薯片