2天前
返咗四五年 一直以来都系hi Bye friend 直至有一日终于成熟到可以约出嚟食个lunch,大家都唔系好介意食贵少少食好少少唔系求其茶餐厅 大家又应该对食有啲要求,所以就拣咗大家都觉得唔错嘅千両,原来佢成日嚟食㗎 仲话俾我知个lunch Menu差唔多食匀晒 😱今次系我哋第二次出嚟食lunch,第一次想试新嘢,但系又怕出事 所以食返上次食过唔错嘅九宫格set 今次唔可以再照旧啦,佢试新嘢嘅同时我都想试吓新嘢。于是就拣咗一个special menu 里面嘅刺身set 卖相都唔错㗎 食吓食吓又食咗好多饭。同事𠮶个就犀利啦 佢话想嗌咗呢个set好耐,唔知乜嘢汁煮鱼刺身定食。我哋都以为系好似烧银鳕咁样一片再用日式酱汁。 谁不知一上枱真系吓亲人,佢系成条蒸鱼上枱。好似人哋夜晚叫𩠌食饭咁好好笑啰。 冇谂过日本餐厅都会有成条鱼上枱 (可能都有嘅,例如喜之次 ,不过正常应该比较少)同事俾我试咗少少,同平时屋企蒸鱼差唔多😅我心谂好彩冇嗌咋,如果唔系唔开心😛
同事俾我试咗少少,同平时屋企蒸鱼差唔多😅
我心谂好彩冇嗌咋,如果唔系唔开心😛