餐厅: 宜家家居餐廳及咖啡室
资讯:

2021-08-22 330 浏览
今日11点半到,无咩人亦唔使排队见到新嘢出就试下啦,结果难食到飞起🤢首先,个韩式甜辣酱炸鸡,个扭扭薯条好咸😵‍💫,真系好咸。个甜辣炸鸡一啲都唔好食,个皮一啲都唔脆,而且又唔热,好似整定系度好耐冻囇咁。成碟嘢最好食就系个沙律菜。。。跟住食小龙虾松露芝士通心粉,其实俾我嘅时候已经卖相麻麻,可以睇到面个啲芝士已经冻硬左,啲通心粉放得太耐都硬晒,而且无咩味😑小龙虾嘅肉干争争。我猜测会唔会系寻日卖唔晒今朝返热拎出嚟卖,所以咁样🤢最好味系个酥皮龙虾汤同埋咖啡☕️酥皮龙虾汤每次只要见到都会饮,都ok 唔错。可能今日到得太早,所以唔使排队,但系今次嘅新嘢就令人失望😮‍💨
今日11点半到,无咩人亦唔使排队
见到新嘢出就试下啦,结果难食到飞起🤢
韩式甜辣酱炸鸡

小龙虾松露芝士通心粉

最好味系个酥皮龙虾汤同埋咖啡☕️
酥皮龙虾汤每次只要见到都会饮,都ok 唔错。
2021-08-22