2023-10-27
🍔汉堡 💮小店 🚹1-8人 🔅适合朋友 💕适合情侣 🐻❄️#新奇控 ——————🐻❄️掉低🐻自己去happy😆🐻❄️:汉堡,I’m coming!第一次嚟,其实好多款都想试,为左留返最新奇嘅雪糕汉堡同🐻分享,就拣左另一款:烤吞拿鱼扒莎莎汉堡 (配薯条+沙律)吞拿鱼扒做馅外面都比较少见🤔🍔汉堡包上层涂上蒜蓉酱,同吞拿鱼扒一齐食,外脆内软🤤,下层面包再加左芥末酱,提升左吞拿鱼扒嘅味道。所有味道都唔浓,适合唔钟意重口味嘅朋友👍🏽🐻❄️:所以我觉得好好食😋汉堡包劲大个,一口咬唔晒,切开见到吞拿鱼扒其实分开左上下两层,方便食嘅时候一半夹上层、一半夹下层🤣🐻❄️:好似我咁嘅樱桃小嘴👄,当然好like呢啲细节位❤️薯条都唔错,够饱满同新鲜热辣🔥好味👍🏽店员仲好细心,见我劲傻瓜整污糟手指,但揾极都揾唔到纸巾嘅时候…攞左盒纸巾嚟😭多谢店员您救急扶危呀❤️🤣结论:成个餐份量都大,虽然价钱可能会有精打细算嘅朋友有疑虑,但无论味道、份量、细节位都对得住个价钱💯——————🐻❄️:希望大家得闲可以帮衬下小店💛骆驼漆大厦一向好多小店,🐻❄️今日就嚟左个:午餐➡️甜品(E.g. Holam bakery嘅千层蛋糕/Cra
——————
🐻❄️掉低🐻自己去happy😆
🐻❄️:汉堡,I’m coming!
烤吞拿鱼扒莎莎汉堡 (配薯条+沙律)
吞拿鱼扒做馅外面都比较少见🤔
🐻❄️:所以我觉得好好食😋
🐻❄️:好似我咁嘅樱桃小嘴👄,当然好like呢啲细节位❤️
薯条都唔错,够饱满同新鲜热辣🔥好味👍🏽
——————
🐻❄️:希望大家得闲可以帮衬下小店💛骆驼漆大厦一向好多小店,🐻❄️今日就嚟左个:午餐➡️甜品(E.g. Holam bakery嘅千层蛋糕/Crazy Pie嘅甜品挞 etc.😆) 半日游
大家仲可以直接外卖,再去观塘海滨野餐、睇景、Happy😆