2019-02-12 251 浏览
之前我同老婆都黎食过,他系一间唔错既店舖,我同老婆都比较喜欢这里既环境同食物,门面感觉很有外国风格,用了木为主色,令我有舒服既感觉。【新鲜无花果沙律-Fresh Fig Salad】我地好少见店舖有得食新鲜无花果沙律,之前食过一次爱上左,今次见到有就叫个来试下,沙律内有Ham、新鲜无花果、芝士、新鲜蔬菜同黑醋,尤其新鲜无花果非常清新又甜,无得弹。【虎虾天使面-Tiger Prawns Angel Hair】天使面味道不错,天使面吸满蒜头既香味及味道,真令人回味。再加上车厘茄的酸甜味,虎虾都算多,又够新鲜爽口,系意粉上再加上浓郁既芝士片。真系唔错!!【Rose Lychee Cooler】因为我唔系太想饮酒,所以叫左杯冇酒精饮品,我叫D杯Rose Lychee Cooler,内里有Pineapple Juice、Lychee Syrup、Granedine & Soda,调校出来的色彩非常吸引味道又清新,唔错唔错!!!
【新鲜无花果沙律-Fresh Fig Salad】

【Rose Lychee Cooler】
2019-01-30
  • 新鲜无花果沙律-Fresh Fig Salad
  • 虎虾天使面-Tiger Prawns Angel Hair