2024-02-01
🧧 #莆田新春如意二人餐 $998 🧧#文尾有优惠❗️ 新年就快到喇,谂好去边度食大餐未呢?我就为大家率先试食左莆田新推出的新年套餐。套餐有二人至十人份,任君选择☺️但个二人餐已经食到好饱!超满足😌🧧鸿运发财鲍鱼捞起由多款好colourful的食材上碟,店员每加入一样食材就会讲一句吉利说话,然后全台拎起筷子齐齐捞起,希望大家愈捞愈掂!🧧盘满钵满鲍鱼大虾盆菜2人但材料超丰富超足料!将12 种靓食材(鲍鱼,瑶柱,海参,虾,蛏子,菇,发菜,火腩,猪皮,猪脚,芋头,鸡翼,福建鱼丸)分别用煎、炸、烧、煮、焖、卤上碟,个汁真系精华,记得用黎捞平安面食仲正丫!🧧黑松露炒带子开年饭除左大鱼大肉,鲜甜的带子啖啖肉配上黑松露酱汁,清清地好岩老人家食。🧧妈祖平安面面条幼幼的要细嚼慢咽,面条愈拉愈长唔好整断佢丫,代表平平安安、年年有今日,岁岁有今朝!🧧虫草花鱼镖蟹肉羹以鱼镖、蟹肉同竹笙做主料,加入虫草花、菌类 ,嫩滑浓郁,阵阵清香,非常暖胃呀🥰🧧桂圆银耳汤配莆田红团清甜滋润的桂圆雪耳糖水同平时爸爸煲的一样咁足料😋,红团即系用烟韧糯米整成红色要裹住绿豆蓉,两样甜品都唔会过甜,老少咸宜。🧧而家嚟莆田食嘢,仲有以下优惠
#文尾有优惠❗️
套餐有二人至十人份,任君选择☺️
但个二人餐已经食到好饱!超满足😌
🧧鸿运发财鲍鱼捞起
🧧盘满钵满鲍鱼大虾盆菜
🧧黑松露炒带子
🧧妈祖平安面
🧧虫草花鱼镖蟹肉羹
🧧桂圆银耳汤配莆田红团
🧧而家嚟莆田食嘢,仲有以下优惠添:
1/莆田会员可凭出示优惠券于门市预订盆菜或新年套餐满
$1,000减$100; $2,000减$200・如此类推。
2/莆田会员网店订购6人份盆菜即刻享有85折优惠,下单即送莆田精品妈祖面线一盒🍜 订盆菜先~
即刻下载Storellet成为会员👉🏻short.storellet.com/Timable-putien