2024-02-08 66 浏览
Cookie DPT虽然主打美式曲奇但遇上传统中国嘅新年都要搞下新意思今个新年佢地推出左芝士年糕西多士同香橙朱古力除此之外仲有新年系列嘅礼盒套装以迷你小蒸笼装上各款fusion嘅新年传统小食CNY small basketCinnamon Toasted PecansRoasted Spicy Cashews Brownie-filled Peanut Mochi BrownieBrownie filled Sesame Balls用上迷你蒸笼装起各款新年小食自己最钟意系以brownie做馅嘅煎堆芝麻味好香 咬落好松化NIAN GAO FRENCH TOAST将年糕加人西多士做馅西多士外层好香胆 名脆内软又充满绵糯感一共3层嘅年糕西多士 年糕中间再夹住mozzarella cheese入口烟烟韧韧得黎又充满芝士香气Banana bread香蕉面包好松软湿润味道充满天然香蕉香气同甜味加上牛油后令味道更香更浓郁BrownieBrownie好厚 好有份量朱古力极浓厚又唔会太甜腻入口唔会好黏牙Classic得黎又令人幸福嘅感觉lemonade 酸酸甜甜好清爽嘅感觉配上甜品可以平衡返甜腻感ora
今个新年佢地推出左芝士年糕西多士同香橙朱古力
除此之外仲有新年系列嘅礼盒套装