2022-05-17
日式咖哩吉列猪扒意大利饭($108)+ 热薄荷朱古力($24)日式咖哩是预期中的味道,微甜微辣;意大利饭煮得恰到好处,外层软中间仲有丁丁硬,仲有鸡脾菇粒、车厘茄、芦笋;主角吉列猪扒真系有惊喜,先讲炸衣,唔太厚又松脆,「猪扒」有质感有咬口,口感同真猪扒好似,而且腌味令到佢更似。两片苹果爽甜。薄荷朱古力,淡淡薄荷味。不可能汉堡包($128)+ 冻朱古力咖啡($28)卖相一流,绝对呃到人。「汉堡扒」质感比「猪扒」粗糙,但正因为咁令佢更似汉堡扒。配上纯素芝士、牛油生菜、紫洋葱渍,加埋燕麦面包,好一个hamburger。炸蕃薯条亦都不错,外层扑粉炸到外脆,里面蕃薯带甜软淋。朱古力咖啡,咖啡味比朱古力味重。真心,如果唔系事头婆话要去试,我系唔会主动去帮衬的。真心,如果唔系入咗去试,又唔会令我改观。真心,如果唔同你讲,你好大机会系食唔出分别嘅。PS:另收加一服务费PPS:只收现金/八达通
薄荷朱古力,淡淡薄荷味。
不可能汉堡包($128)+ 冻朱古力咖啡($28)
朱古力咖啡,咖啡味比朱古力味重。
真心,如果唔系事头婆话要去试,我系唔会主动去帮衬的。
真心,如果唔系入咗去试,又唔会令我改观。
真心,如果唔同你讲,你好大机会系食唔出分别嘅。
PS:另收加一服务费
PPS:只收现金/八达通