应该算系新派嘅茶餐厅,所以入边嘅装修我觉得都几靓~ 起码入边系几宽敞,唔会有一种逼夹嘅感觉! 因为当时其实未谂到食咩好就已经入咗去但系我系谂住叫外卖返屋企😂。职员都几Nice 同埋唔会好CHUR,仲会问吓我有啲咩想食可以推介我所以最后因为职员推介先至叫咗椰子鸡!椰子鸡真系冇介绍错真系好好食😂🤣!☀️ 椰子鸡米线呢个真系必叫嘅食物!因为都估唔到又真系几好食🤣!本身都唔知食咩好,咁就想店员帮手推介下,店员有讲话呢个椰子鸡系真系最好食最好卖嘅其中一样,再加上屋企人都冇谂住话想食啲咩都系由我发板所以都冇咩问题。屋企人同我都比较意外嘅系呢个汤底真系超浓郁劲好味😚!啲鸡又大嚿又话加埋个汤真系一百分!下次再去嘅话希望都会有呢一个椰子鸡因为真系几好好食🤣🤣!🌙咖哩炸猪焗饭咖哩炸猪焗饭嘅卖相真系几靓,以外卖嚟讲都真系唔错!就算拎到返屋企个炸猪扒都仲系好脆! 而呢个焗饭系有得拣㗎咖喱或者系蕃茄,咁我就拣咗咖喱味嘅,咁咖喱汁就系少少辣嘅,所以都可以接受总会有一种越食越开胃嘅感觉😂😂!🌟猪扒煎蛋葱油捞面因为又系未谂到食咩好嘅时候咁就睇吓Menu有啲咩推介,咁就见到下午茶餐嘅呢一个就有特别推介。招牌猪扒煎蛋葱油捞

☀️ 椰子鸡米线

🌙咖哩炸猪焗饭

🌟猪扒煎蛋葱油捞面
因为又系未谂到食咩好嘅时候咁就睇吓Menu有啲咩推介,咁就见到下午茶餐嘅呢一个就有特别推介。招牌猪扒煎蛋葱油捞面嘅价钱其实都OK因为啲𩠌都几度多同埋加上佢招牌应该都唔会差得去边所以就试吓啦😂!咁其实卖相都OK嘅我觉得,可能堂式嘅话会再靓啲。呢个嘅猪扒嘅做法又同炸猪扒又唔一样,咁呢块猪扒真系好易咬开劲淋所以都几好食,煎蛋仲会有少少嘅留心同埋会有㶶边🤣!本身葱油就会摆咗喺侧边嘅,所以食嘅话就要自己捞埋一齐啦。不过真系比起就咁食,加埋葱油捞埋一齐真系好食啲!

☀️炸鸡脾+薯条
因为突然间好想食薯条所以就拣咗呢一个,炸鸡髀因为一定唔会出事所以叫呢一个都唔会点错🤣🤣。炸鸡髀嘅鸡肉都几滑,会有一种外脆内院嘅感觉!薯条系粗薯条嚟嘅所以我都好钟意~

🌙冻百香果茶+冻柠茶
百香果茶系店员推介嘅佢话一定要试吓所以就听店员讲,饮落其实都几好味, 因为都见到有好多百香果喺入边,见到都系真材实料所以都几正。 如果大家嚟到呢一间都可以叫呢杯冻嘅百香果茶! 冻柠茶就唔使点讲啦😂😂~