2021-09-04 87 浏览
香脆蒜香牛油鸡扒拼鸡翼捞檬粉 ($66)鸡扒同鸡翼都炸到好香脆,炸粉唔算太厚,而且有好香嘅牛油味,加埋生菜、青瓜丝同埋腌萝卜丝嘅清爽酸甜口感可以中和返炸物嘅油腻感#越男仔火车头汤河粉 ($78)呢碗汤河材料好丰富,有齐生牛、牛根、牛丸、烤牛、牛百叶😍😍😍而且汤底都好浓厚,配埋河粉一齐食好满足☺️☺️☺️#越式拉茶 (午市跟餐热拉茶免费,冻拉茶+$3)比港式奶茶多左阵香味,热饮唔加糖会有小小茶嘅涩味,但好轻微,加埋奶味味道啱啱好饮完无糖嘅热饮再饮正常甜度嘅冻拉茶,对比之下会觉得劲甜🙈🙈🙈但独立黎饮,冻拉茶个甜度就恰到好处☺️☺️☺️呢间越式餐厅喺旺角同沙田都有分店,每次喺道食嘢个感觉都好舒服,唔单止食物好味,而且店员都好有礼貌🥰🥰🥰食物份量都几多,就算男仔去食都会食到好饱🙈🙈🙈饮品同食物嘅选择都好多元化,例如有越式滴漏咖啡、乳酪三色冰、红蕃茄汤檬、椰汁酸汤檬等等,钟意越南菜嘅你地不妨试下😉😉😉
香脆蒜香牛油鸡扒拼鸡翼捞檬粉 ($66)

#越男仔火车头汤河粉 ($78)
而且汤底都好浓厚,配埋河粉一齐食好满足☺️☺️☺️

#越式拉茶 (午市跟餐热拉茶免费,冻拉茶+$3)

食物份量都几多,就算男仔去食都会食到好饱🙈🙈🙈
香脆蒜香牛油鸡扒拼鸡翼捞檬粉
越男仔火车头汤河粉