2022-05-06
Aloha Pizza🍕 $148 8折$118 (7.5/10)Pizza嘅料有Pineapple🍍 Ham 🥓, oregano 🌿,san Mariano tomato 🍅, mozzarella 🧀 一打开个外卖盒有惊喜,估唔到咁足料,菠萝大片装上,酸酸甜甜好Juicy。 而Ham 亦都好大片同好滑嫩,但咸香味唔算好突出,因为佢只蕃茄酱偏酸同重口咗少少🤏,有啲遮咗其他味,但整体黎讲系几开胃,同唔会觉得好heavy🤰🏻而pizza手工饼底都好唔错,唔系薄到脆个种,系啲厚度嘅薄饼底,食落口好烟韧同埋好重面粉香🍞Extra Comment 🖍•餐厅环境几靓,佢依家外卖仲有20%off,但原来佢Openrice做紧65折堂食优惠,好彩半个钟车程,都keep到个pizza 热辣辣🔥•餐厅所属个商场有个空中花园,环境好靓又有枱又有散步径,仲有耳塞提供,几有心思🌱
$148 8折$118 (7.5/10)
Extra Comment 🖍