2020-08-05 196 浏览
有无朋友仔同我一样,揾食果阵会先睇甜品menu!! 我就先俾窝子既梳乎里pancake吸引住😍下个post先再介绍main dish😝梳乎里pancake: 经典牛油黑糖浆 $72谂住品尝下梳乎里pancake既原味道,所以拣左经典牛油黑糖浆😋果然无令我失望‼️pancake十分厚身,影左一大轮相都无塌番落去💯空气感好够但同时唔会令你觉得食左阵风咁,反映蛋浆做得好出色!! 摆碟系单调啲,不过胜在味道方面加左唔少分😋野菌松露油忌廉扁意粉 $79想讲个松露油真系劲香,拎到上枱松露味已经涌入鼻 (留意番唔系煤气味😂)野菌、松露、忌廉长期都系好朋友,依个配搭真系百食不厌😍我极喜爱creamy既意粉,依个扁意粉就啱晒我‼️胜在唔会食两啖就好滞,要留番个胃食甜品呀嘛!

梳乎里pancake: 经典牛油黑糖浆 $72

野菌松露油忌廉扁意粉 $79