搬左新铺后都系第一次帮衬十二点半左右黎到,等左两张枱十分钟左右就入得环境比旧铺大好多,舒服好多枱同枱之间都有好充足嘅空间,唔洗好似以前咁要识缩骨功先摄到入里面个位炙烧鱼背寿司🍣~唔错,油脂丰富不过又未至于成旧入口即溶,中间仲有啲位爽爽地,如果连中间位都可以做至入口即溶就更加正烧花鱼一夜干定食~ok, 鱼肉滑嘟嘟,但越食越觉得咸。。。吉列猪扒定食~大丈夫必食之选性价比高南瓜天妇罗~正👍🏻天妇罗粉浆唔会好厚,天妇罗皮炸得好松脆平时唔太好天妇罗,但呢个真系好食到想encore呢个比吉猪更吸引食完出去埋单就有好多人等位,好彩早少少到———————————————————————餐厅环境除左比以前大左、舒服左之外,餐厅里面亦有男女厕🚺开头对厕所环境都唔抱任何期望,谂住有得去就算。但原来厕所都好企理,仲要有两格女厕,而且一啲都唔窄,唔洗缩骨功先入到去虽然唔系喺厕所开餐🫢,但个厕所咁干净又宽落都加左分。。。。不过咁干净唔知系咪因为时间尚早,未系好多人帮衬个厕所———————————————————————以前喺旧铺会间唔时外卖三文鱼牛油果丼,因为外卖炸野一定焗到淋晒,所以一定唔会外卖吉猪三文鱼牛油果
搬左新铺后都系第一次帮衬
十二点半左右黎到,等左两张枱十分钟左右就入得

环境比旧铺大好多,舒服好多

炙烧鱼背寿司🍣~唔错,油脂丰富

烧花鱼一夜干定食~ok, 鱼肉滑嘟嘟,但越食越觉得咸。。。

吉列猪扒定食~大丈夫必食之选
性价比高

南瓜天妇罗~正👍🏻
天妇罗粉浆唔会好厚,天妇罗皮炸得好松脆
平时唔太好天妇罗,但呢个真系好食到想encore
呢个比吉猪更吸引
食完出去埋单就有好多人等位,好彩早少少到

———————————————————————
餐厅环境除左比以前大左、舒服左之外,餐厅里面亦有男女厕🚺
———————————————————————
三文鱼牛油果丼都无得输,味道好,份量够
2022-12-25
午餐