2023-08-20 390 浏览
【记住BOOK位超高质楼上Cafe🥰】呢一间Cafe系新开!如果唔系朋友讲都唔知,一上到去对住无敌大海景超级放松😚嘢食仲要劲好食,超级推介大家👍🏼-🍴北海道带子明太子意大利粉 (💰: 148)意粉够晒CREAMY又挂汁😋明太子巨多,带子爽口,仲有蟹柳添🍝整体JENGGG💯.🍴软壳蟹天妇罗自家手打和牛汉堡配脆香薯条 (💰: 148)超大份!包明显用芝麻烘过🍞脆脆地😚牛肉超大旧,够晒牛味又JUICY🐮仲有啱啱新鲜炸炸好嘅软壳蟹!加埋脆薯条🍟超饱🥳.🍴蓝莓芝士蛋糕呢个系精选甜品,真系好CHEESE,唔算太甜🧀.🍴草莓酸奶 (💰: 42)饮品超吸晴👀充满乳酪味,个人觉得其实有少少酸😳但系越饮越停唔到🤪-💡佢有分两轮,第一轮系6:00 🕕第二轮系八点🕗记得BOOK位📞我哋劲好彩6点到就有得入去,大概去到7:00都好似冇WALK IN了☹️.💡佢除咗MAIN DISH之外,有三款套餐加配㗎😋可以有嘢饮、甜品,大家可以按自己需要试吓😍-💎推介指数: 💎💎💎💎💎 (每样嘢都好食🥰)💡性价比:✨✨✨✨✨(好食之余仲有无敌大海景)🍴ENCORE指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(好想试埋其他嘢,特别系和牛寿喜烧饭🫢)-
🍴北海道带子明太子意大利粉 (💰: 148)
北海道带子明太子意大利粉

🍴软壳蟹天妇罗自家手打和牛汉堡配脆香薯条 (💰: 148)
软壳蟹天妇罗自家手打和牛汉堡配脆香薯条

🍴蓝莓芝士蛋糕

呢个系精选甜品,真系好CHEESE,唔算太甜🧀
🍴草莓酸奶 (💰: 42)
草莓酸奶

💎推介指数: 💎💎💎💎💎 (每样嘢都好食🥰)
💡性价比:✨✨✨✨✨(好食之余仲有无敌大海景)
北海道带子明太子意大利粉
软壳蟹天妇罗自家手打和牛汉堡配脆香薯条