尖沙咀又有新omakase食啦😏呢到除左寿司bar枱比你望住师傅为你展现刀功之外,行入啲仲有个更加好vibe嘅卡位,比你同朋友慢慢叹~*而家星期日至四,指定晚市omakase仲有85折🤭「神乐」Omakase$950🍣由前菜,刺身,和食料理,到寿司总共有18道料理⭐️我一般好少食象拔蚌,但呢个象拔蚌配青柠汁,海盐同柚子皮嘅刺身,食落好juicy好清新,越咬越有鲜味🍋之后就系越食越爱,配左啫哩之后好开胃嘅白子,黏黏地,有入口即溶嘅口感🐟和食料理系暖笠笠嘅蒸物,总结左上半场嘅前菜同刺身部份😌和食料理之后就到重头戏-寿司嘅部份🍣火炙赤目鱼寿司一放入口就软化左,半熟青海老嘅口感亦相当结实。压轴出场嘅吞拿鱼脑天,虽然望落好多筋,但实质上系入口即溶,味道浓郁嘅程度令人难以忘却🤤最后就以带有鲜味而又暖笠笠嘅蟹肉味噌汤完结~

*而家星期日至四,指定晚市omakase仲有85折🤭

「神乐」Omakase$950🍣

和食料理系暖笠笠嘅蒸物,总结左上半场嘅前菜同刺身部份😌

和食料理之后就到重头戏-寿司嘅部份🍣

最后就以带有鲜味而又暖笠笠嘅蟹肉味噌汤完结~
  • 神乐omakase