2024-11-29
今次呢间真系相当惊喜、除咗专门系牛舌至尊、仲要系新鲜直到朝头早九点到货当日买晒嘅一间牛舌专门店!就去一睇点解佢咁受欢迎先!点解我话受欢迎因为呢间铺经常爆场,Lunch嘅时间仲排队先有得食!呢度呢除咗用铁板系列之外,仲有单点牛舌!份量都可以自己控制到!仲有一啲套餐加$28仲可以包埋汤沙律汽水同饭!加多$300仲可以㗎温泉蛋同牛舌饭!今次叫咗相对好限量高质嘅牛舌黎食!相对来讲佢有沙律同埋牛舌洋葱汤系好好既开头!佢个温泉蛋非常之滑!三重牛舌套餐三重牛舌有两款唔同嘅牛舌!配合埋佢地特制既酱汁、同埋辣椒、真系好开胃!牛舌切落去粉粉地、食落去弹滑!口感都好juicy!香葱簿烧牛舌心香葱同蒜蓉不嬲都系非常好嘅食物拍档!再配上厚度啱啱好嘅牛舌,成件事更加有层次!再加上铁板嘅温度牛舌推持口感咬落去啱啱好!最后提提大家出面有好多牛舌屋,但系呢间系第一间分店嘅咋所以喺呢度先有得食!见到其他区嘅就唔系同一间啦Guy town牛舌专门店深水埗深水埗桂林街46B地舖
今次叫咗相对好限量高质嘅牛舌黎食!
三重牛舌套餐
香葱簿烧牛舌心
香葱同蒜蓉不嬲都系非常好嘅食物拍档!
Guy town牛舌专门店深水埗
深水埗桂林街46B地舖