餐厅: 亞南雞煲
资讯:

2024-10-14 397 浏览
口味都好多选,选择困难症嘅我地,仲可以加钱加多几款。 最终加左带子同花胶🥰带子选用刺身级数,大大粒够鲜甜花胶又稔又入味,入口满满胶原🥰食完即时以为自己靓咗😂😂个鸡煲真系好足料,加埋配菜同酱汁,劲惹味。食完鸡煲当然要追加打边炉配料啦!我哋就拣咗极品肥牛拼深海龙趸片! 平时食完鸡煲通常都即刻加汤跟住就打边炉烚吓烚吓啦,今次老细就教咗我哋一个隐藏食法,加汤之前就咁用佢啲汁煮熟肥牛同龙趸片!哗!超惹味!同用汤滚又另要番风味😋除左鸡煲,我地order左几款小食。真心推介必食: 脆炸牛坑腩!外面炸到脆卜卜,牛坑腩够稔够入味。椒盐鲜鲍鱼,又系炸到脆卜卜,鲍鱼鲜甜弹牙。真心,送酒一流仲有麻辣凉拌鱿鱼须! 个麻辣汁超正,够香够麻,几饱都忍唔住食唔停口。 好想问老板有冇个麻辣汁外卖😂
带子选用刺身级数,大大粒够鲜甜

花胶又稔又入味,入口满满胶原🥰食完即时以为自己靓咗😂😂
鸡煲真系好足料,加埋配菜同酱汁,劲惹味。

除左鸡煲,我地order左几款小食。
真心推介必食: 脆炸牛坑腩!
外面炸到脆卜卜,牛坑腩够稔够入味。

椒盐鲜鲍鱼,又系炸到脆卜卜,鲍鱼鲜甜弹牙。
真心,送酒一流仲有麻辣凉拌鱿鱼须!