Poking

一入到舖头见到日系既装修,仲播放住柔和嘅歌曲,感觉好舒适宁静🫶🏻店员好贴心介绍menu既野食!🥹今次我地拣左一款signature bowl同一个自选bowl!!🐷Signature bowl: Creamy Baby $118梗系要试下佢既signature bowl喇!! 一上枱就俾佢既外观吸引左😍 望落食材好丰富,色彩都好鲜艳!另外,食材好新鲜!特别系三文鱼,口感非常好,完全唔似出面个啲cheap cheap三文鱼😋😋 🐷Create your own bowl(自选bowl) $103今次我地拣左寿司饭,protein: 香煎鸡扒,Toppings: 甜粟米🌽豆腐同埋杂锦香菇,Sauce: 芥末沙律酱,Crunchies: 脆炸蒜粒🧄同紫菜丝。香煎鸡扒原来同个自家制芥末沙律酱几夹!食到另一个层次嘅味道😋我哋仲特登加配左牛油果🥑份量亦好多,即刻充满哂green day嘅感觉。🌟Menu细心位👍🏾:落单既时候可以因应自己去拣多饭/少饭/正常饭;多酱/少酱同正常酱,亦可以拣唔同既base(寿司饭/糙米饭/沙律菜),仲可以试两种base!! 拣mix base!!! Protein方面

🌟Menu细心位👍🏾:落单既时候可以因应自己去拣多饭/少饭/正常饭;多酱/少酱同正常酱,亦可以拣唔同既base(寿司饭/糙米饭/沙律菜),仲可以试两种base!! 拣mix base!!! Protein方面,又有生/熟/素类既野食拣🥰🥰适合晒唔同种类既人!非常贴心!

🌟餐厅特色👍🏾:全部sauce都系自家制!!又多选择,真出色😍(好味到要加酱Tim🙈)食材又新鲜又丰富,真系好满足😋

环境 🐖🐖🐖🐖🐖5/5
食物质素🐖🐖🐖🐖 🐽4.5/5