2025-01-31
呢一间天妇罗店,相信唔少人都唔陌生,店舖装修劲有日式居酒屋feel!而且佢哋嘅天妇罗,分分钟好食过日本炸𠮶啲,未试过嘅真系要快啲去试吓!我次次嚟到都钟意嗌佢哋嘅自选天妇罗丼,想要几多天妇罗自己话事,丰俭由人~我哋分别嗌咗黑虎虾🦐、帆立贝🐚、金菇、粟米芯🌽竹轮、蟹柳🦀、紫菜虾胶、四季豆🫛,款款都好高质!👍🏻👍🏻佢哋嘅天妇罗丼除咗可以配白饭之外,仲可以拣乌冬同埋荞麦面~今次我哋就分别试咗豚骨汤乌冬🐷 同埋 地狱汤荞麦面🌶️,豚肉汤乌冬加少少七味粉味道更加好,乌冬口感好好,绝对唔系cheap cheap乌冬~至于地狱汤荞麦面嘅辣味真系有后劲,不过辣得好惹味,钟意食辣嘅记住试吓!😉饮品佢都有好多唔同选择,佢哋嘅可乐🥤系支装嘅$12,感觉上特别多气好饮,仲有雀巢柠檬茶🍋$10 同 日本苹果汁🍎$10等等,款款都咁有诚意!