2024-10-29
呢间意大利餐厅个地点真系好方便, 系正尖沙咀闹市, 仲要一出地铁站口就见到, 所以在场都见唔少约埋一家大细, 三五知己黎食, 好爆场, 建议黎食最好都book定位好d😂同埋餐厅职员每次上菜都会作详尽介绍, 又会不时关心下你食成点, 亲民既表现不输系外国既餐厅💯我地叫左两份all day set menu, 可以一次过试晒佢d意粉同pizza😉沙律分别叫左IBP意式沙律同牛油果沙律, 本身沙律呢d前菜都冇话有咩特别期待, 都系谂住得一两啖开下胃咁, 点知黎到见到份沙律要用超大个碗装住, 份量相当惊喜!唔止系菜多, 配料例如干蕃茄, 芝士片, 牛油果粒, 甚至吞拿鱼肉都相当足料, 清晒成碗相当满足😛蚬肉意大利面蚬肉嘅size同数量又再一次比到惊喜我地, 蚬肉真系有成个五蚊银咁大, 仲要差唔多有成十粒八粒, 粒粒都胀卜卜, 鲜甜爽口, 咬落去好似有海水味由口涌出嚟咁, 十分推荐!扁意粉都炒出应有既水准, 又唔会盖过重点蚬肉既鲜味😋Pizza有两款口味 - 黑松露蘑菇同蕃茄芝士, 好味既野唔使整到咁复杂既, 两者都系好简单既食材, 配搭埋一齐再加上烤得岩岩好既薄饼底就已经好好味, 呢度就完全掌
沙律
蚬肉意大利面
Pizza
有两款口味 - 黑松露蘑菇同蕃茄芝士, 好味既野唔使整到咁复杂既, 两者都系好简单既食材, 配搭埋一齐再加上烤得岩岩好既薄饼底就已经好好味, 呢度就完全掌握到意大利pizza既精髓所在