2017-01-15
今日心血来潮两口子想食点心,通常两口子都唔会去酒楼的,去衣d点心专门店就最好不过!茶钱又平又唔收加一,简单d即系差不多只收食物钱,平过酒楼好多。食到点心之余好似快餐店咁够快不过今日一去到离远已经见到门口人山人海一于照拎飞先,我张飞100号,嗌到79号,成廿几张飞真系想走,但冇耐见佢都唔系顺住嗌,又等多阵,结果原来只需等个几字就有位喇,真系唔好比d人吓亲,不过定唔知系我好彩姐入到去明显爆满点心种类不多,只有衣张点心纸划今次系第2次黎,但唔知点解都觉得佢d杯同碗都系油油地,用茶洗个碗会见到有d油响茶面咁,不过都问题不大既嗌左5样食物,第一个黎既系凤爪排骨饭,不过由于太肚饿既关系已经唔记得影相分享了,但份量味道绝对不失酒楼牛肉球、牛肉肠粉都不过不失啦萝卜糕有d㶶同易散开,但味道都还可以的重点推介既系衣个酥皮叉烧包,热辣辣非常好味,个特点系个皮真系好味到呢衣个好明显枱枱都有叫的里面个馅都好足料,多叉烧肉若果想过下点心瘾衣度都几好,又快,不过快得黎感觉唔会好急促吹人走咁,所以食得好放心,埋单只需$99/两口子,当中茶钱$2/位
不过今日一去到离远已经见到门口人山人海 一于照拎飞先,我张飞100号,嗌到79号,成廿几张飞真系想走,但冇耐见佢都唔系顺住嗌,又等多阵,结果原来只需等个几字就有位喇,真系唔好比d人吓亲,不过定唔知系我好彩姐
入到去明显爆满 点心种类不多,只有衣张点心纸划 今次系第2次黎,但唔知点解都觉得佢d杯同碗都系油油地,用茶洗个碗会见到有d油响茶面咁,不过都问题不大既 嗌左5样食物,第一个黎既系凤爪排骨饭,不过由于太肚饿既关系已经唔记得影相分享了,但份量味道绝对不失 酒楼
牛肉球、牛肉肠粉都不过不失啦