2019-04-29 433 浏览
西贡印尼菜~《白须旗舰店 》原来我已经好耐无打食评🤣 早排系西贡拍片食左呢间印尼野!本身对印尼野无咩concept,净系平时星期日系街会闻到好强烈嘅香料味😂呢间白须系有两层嘅, 环境真系几靓!主食选择虽然唔多,但都叫有饭有面可以拣。🎈印尼鸡汤粉🐣 $52: 分量都真系几大碗,而且个汤底虽然唔浓味,但饮得出真材实料无味精,所以饮左好多都唔会口渴!Good!👍🏻 但如果可以再浓味d就好~🎈粟米墨鱼饼🦑 $32: 一份有6件,无好正常嘅墨鱼饼,有d粟米粒🌽几弹牙咁,上面有d干葱辣椒🌶️酸酸辣辣,再有少少白茅味,几开胃~.👅:7/10🎏:白须旗舰店 (西贡)西贡湾景街9号地舖.#西贡美食 #西贡 #印尼菜 #Indonesiafood #sotoayam #amy出街吃
西贡印尼菜~《白须旗舰店 》
呢间白须系有两层嘅, 环境真系几靓!
主食选择虽然唔多,但都叫有饭有面可以拣。
鸡汤粉

粟米墨鱼饼

👅:7/10
🎏:白须旗舰店 (西贡)
西贡湾景街9号地舖
鸡汤粉