餐厅: 隨心
资讯:

2019-10-31 59 浏览
东南亚美食我最爱既系喇沙面,其实有啲慕名而来,可惜太失望啦。用米线配搭米粉,怪怪的,个汤底无鲜味,小小嘅虾味道都无,得椰香味道,而且好油,连即食喇沙面既汤底都比依到既好食。其他海鲜配料都好差,鱼片无味,元贝虽然好大粒,口感似系擦子胶,蟹楼最正常。最后兄食咗三份一。我曾经喺星加坡食过地道嘅喇沙面,呢度嘅系咪正宗我唔知道,但系肯定可以讲绝对唔系一碗喇沙面。午餐无肉骨茶选择,只好散叫再加一个白饭,个肉骨茶香味好够,饮到有药材味,但系🐯话猪骨肉都系冇味道。中午时间的确有好多人,但系我哋啱啱嚟到嘅时候未到高峰期,餐厅入边仲有好多空位,但系个侍应姐姐好不满我哋两个人坐四人枱,其实我哋唔介意搭枱,可唔可以礼貌少少同我地讲。

2019-10-25