2021-12-12 89 浏览
好耐冇食放题,朋友话附近有间几抵食嘅放题,有基本嘅套餐,亦可以选择加钱食豪啲,丰俭由人。基本嘅套餐二百零蚊,包刺身、寿司、熟食、嘢饮同埋甜品。之前食放题主要都系食刺身,呢度嘅刺身都算多选择,有齐平时食到嘅刺身。寿司都几特别,有几款花之恋唔错,上面有海胆或者龙虾沙律,仲有特长海鳗寿司都唔错。热食就有好多泰国嘢,例如炸虾饼、青木瓜沙律、辣椒酱炒蚬。。。后来发现竟然仲有冬阴功汤。个人觉得泰式虾刺身几好味,集酸甜辣于一身,好开胃。我哋当然会加$138,可以食埋带子海胆同生蚝啦😊带子都几大只,包住一大旧海胆,好鲜甜。生蚝相对瘦咗少少,不过都ok嘅。以咁嘅价钱系铜锣湾都算系唔错嘅选择,不过餐厅唔大,要食就建议book定位啦。

基本嘅套餐二百零蚊,包刺身寿司、熟食、嘢饮同埋甜品。之前食放题主要都系食刺身,呢度嘅刺身都算多选择,有齐平时食到嘅刺身寿司都几特别,有几款花之恋唔错,上面有海胆或者龙虾沙律,仲有特长海鳗寿司都唔错。