2023-07-06 188 浏览
做完一日嘢,紧系要慰劳下自己啦!之前一直都有听过呢间,人气都相当唔错,一于就嚟试下❤️店铺装修行现代型格风,座位舒适宽敞,有分卡位同bar台。店门摆放咗不少Mirror Error 嘅相片,粉丝们都可以打卡❤️夜晚去到,有个150分钟日式半自助餐,睇menu 都觉得几丰富下一坐低,佢哋就送咗个蟹料理主食我就拣咗牛小排丼份量正常,最钟意d洋葱🧅又淋,沾上啲汁,再配上白饭就系无敌👍🏻先付: 唐扬鸡软骨粒,唐扬炸鸡:鸡软骨粒香脆可口,外皮香气四溢,炸鸡内里仲系鲜嫩的,做下酒菜一流👍🏻沙律🥗1)温泉蛋沙律,颜色衬得好靓❤️见到都好有胃口❤️食落都好fresh 🥗2)刺身沙律🦐色白缤纷,新鲜的生鱼片口和鲜美,搭配清爽的沙律酱汁,是美味又健康的选择❤️串烧都有好多选择,我地拣咗超过8种当中较为难忘嘅系豚肉苹果串,味道出乎意料地般配❤️苹果唔会烧到好干,咬落去仲系清脆多汁👍🏻鸡肉串肉质都好鲜嫩👍🏻口感多汁鲜美👍🏻食串烧又点少得蚝呢!呢个系广岛蚝,肉质丰润,甜味浓郁,新鲜的海味香气扑鼻而来,值得一试❤️仲有我最爱嘅烧粟米🌽外皮微焦,内里香甜多汁,口感丰富,系经典串烧美食之一!每次食串烧都一定会叫❤️刺身方面,我最钟意

一坐低,佢哋就送咗个蟹料理

主食我就拣咗牛小排丼

串烧都有好多选择,我地拣咗超过8种

鸡肉串肉质都好鲜嫩👍🏻口感多汁鲜美👍🏻

刺身方面,我最钟意系食带子,不停encore 😂食落鲜甜嫩滑❤️搭配芥末、酱油,又系一道美味又精致嘅料理👍🏻