2024-05-04 140 浏览
🐮慢煮美国封门柳💰$118😈近排都有啲爱上左食定食Style既小店💛今次就去左岀名好多小店既红磡😬呢间小店就比较逼夹🥹二人枱同二人枱之间真系有啲难入🫠真系肥少少都搞唔掂🥱好啦讲返个定食先🍱佢都算叫自行配搭既个餐🐮我就拣左慢煮美国封门柳😬我就无跟饭拣左荞麦面🍜佢个封门柳有少少整得Overcook🥹所以稍嫌有啲老有啲失望🐮慢煮黑毛猪配肉桂苹果蓉💰$98😈而另一个就叫左慢煮黑毛猪配肉桂苹果蓉🍱头先封门柳个个都已经稍嫌有啲老🥱呢个黑毛猪就较为鞋口🫠佢做唔到个只入口好松同埋好有Juicy既感觉🥹但系佢个肉桂苹果蓉就几Fresh🤔夹埋旧肉食就感觉上无咁腻🥹呢个Set就跟饭再配上兰王蛋🍳呢间小店既肉类就较为无咁岀色
🐮慢煮美国封门柳
💰$118