2024-08-04
太耐冇食放题,就订左今晚黎呢一间Bookmark 左好耐的放题。餐厅地方几寛敞,我哋被安排坐卡位,感觉好阔落。本身放题价钱每位$259,职员介绍每人加多$148,就可以任食极品海鲜拼盘,仲有任食海胆带子,对于我哋两个海鲜控黎讲,好吸引,就一于试吓。🥰🥰先黎海胆带子,厚身切开左的带子中间夹住海胆,带子好厚身又鲜甜,夹埋海胆一齐食,无得输。😎😎极品海鲜拼盘超多海鲜种类,有虾,长脚蟹脚,鲍鱼,鱼子酱,螺肉,熟虾,个鲍鱼真系好得,又淋,一啲都唔韧,用酱汁轻轻调味带出个鲜味,推介。另外仲叫左刺身拼盘有赤虾,三文鱼,油甘鱼,希灵鱼,酱油吞拿鱼,八爪鱼,马刀贝,赤贝,每样都好新鲜,特别系赤虾,超大只,又鲜甜。除咗刺身,佢仲有唔同嘅手握寿司,卷物,手卷,军舰寿司,火灸寿司,真系花多眼乱。沙律凉菜都有好多唔同选择,估唔到呢度有尖椒皮蛋。熟食方面有天妇罗,烧物,估唔到泰式料理都有。芝麻鸡翼烧得好香,带点辣,同埋烧菠萝好有惊喜,好香甜。自助区方面,仲有其他小食,饮品同埋甜品,佢哋嘅饮品一啲都唔hea,咩种类都有,竟然有椰青水,仲有三款啤酒,汽水,茶类都有。以呢个价钱可以食到咁多唔同类型的饮品食物,真系好开心
餐厅地方几寛敞,我哋被安排坐卡位,感觉好阔落。
另外仲叫左刺身拼盘
以呢个价钱可以食到咁多唔同类型的饮品食物,真系好开心😁。