2022-02-20 329 浏览
讲起炸鸡 好多人第一下都净系会谂到啲快餐店嘅炸鸡 其实日式炸鸡都好好食㗎 今日就嚟咗呢间炸鸡专门店☺️餐厅座位都几开放式 不过总系觉得通风唔系好够 闻到一阵油炸味 而食物选择就系唔同口味嘅炸鸡 今次叫嘅两款炸鸡都好好食呀🤤秘制芝麻蒜蓉炸鸡丼炸鸡有六件 食落口都系非常之脆 直头系听都听到佢嘅脆 蒜蓉酱有少少太重口味 好彩有萝卜丝解一解个咸味 个人觉得炸鸡真系出色🐥南蛮他他酱炸鸡定食呢个淋咗酱嘅关系 炸鸡唔及丼饭嘅脆 南蛮他他酱唔会太甜 配炸鸡几夹😝 炸鸡外脆内软 仲有好多肉汁 好juicy两个饭都配咗面豉汤同大量椰菜丝 椰菜丝可以用台上嘅芝麻酱配埋嚟食 椰菜丝真系好解到炸鸡嘅油腻感㗎😋整体黎讲 呢间炸鸡店嘅炸鸡好有水准😗 钟意炸鸡嘅朋友一定要嚟呀 好推介大家嚟试

秘制芝麻蒜蓉炸鸡
秘制芝麻蒜蓉炸鸡丼